Anne Berit og Mette

Anne Berit Kristiansen og Mette Wold har vært ressursene bak årets mat og drikke arrangementer.

Anne Berit har vært medlem av Stavanger strikk og drikk siden 2015. Hun har stilt som frivillig på flere av våre festivaler, og i år tar hun ansvar for mat og drikke sammen med Mette.

Mette har vært medlem av Stavanger strikk og drikk noen år, og gjett om vi var glade da hun var villig til å ta ansvar for mat og drikke-arrangementene våre i år, sammen med Anne Berit.

Mette og Anne Berit kjente ikke hverandre før de tok på seg dette ansvaret, men har blitt gode venner, og gleder seg til å hjelpe deg å få nye strikkevenner når det blir «vin og venner» fredag 21.10.2022.

Arrangementer av Anne Berit og Mette

torsdag 20.okt

  • Som innledning til årets strikkefestival tilbyr vi et Vorspiel på Lervig Local torsdag 20.10.2022. Vi vil ha plass til max. 40 personer. Det vil bli som en vanlig strikk og drikk – der hver enkelt selv kjøper det de-ønsker å drikke. Og så har vi en overraskelse eller 2 i ermet. Prisene Lervig local tilbyr…

fredag 21.okt

  • Dette er et bli kjent arrangement for deg som dro på festival uten hele venninnegjengen. Dette er for deg som er ny på slike arrangementer- kanskje det er din første strikkefestival? Eller er ny i byen og vil møte og bli kjent med andre strikkere? Dette er et lite intimt arrangement med plass til kun…