Hanne Haugen

Hanne Bryn Wergeland Haugen er en kreativ Oslodame på 52 år, som har drevet med håndarbeid siden hun var ung jente. Født og oppvokst i Sandefjord, med mor med eget søm-atelier og mormor som alltid hadde strikketøy i fanget. På fars side var det billedkunstnere, og alt dette var tidlig med på å lære henne gleden av å skape noe med egne hender.

«When Im sitting Im knitting»
Strikking og søm har alltid vært en kjær hobby som har latt seg kombinere med jobb og familie. De siste årene har det blitt brukt bare mer og mer tid på å strikke. Dette har resultert i egne design og strikkeoppskrifter som har blitt publisert i Familiens ukeblad og tema-bøker.

Sist høst, holdt hun to fulle workshops i Vålandstårnet med Frost -en strikket polvott. På oppfordring blir det ny workshop og gjensyn med hennes strikkede polvotter på fredag ettermiddag.

For den som vil strikke julestrømper, holder hun workshop på lørdag, med nytt spennende design; Søte drømmer.

På bloggen feelinggoodbyhanne.com, kan man stifte nærmere bekjentskap med henne og følge med på hva som skjer på strikkefronten.