Søte drømmer – en strikket julestrømpe


Arrangementdetaljer

  • Date:

Strømpen måler 35×40 cm, er strikket toe-up, og inneholder i tillegg tre spennende strikketeknikker. Tupp og helfelling er gjort med korte rader, mens selve foten er strikket i en litt annerledes ribbestrikk. Kanten blir dekorativ ved hjelp av entrelac/ kontestrikk.

Step-by step vises det hvordan man går frem for å lage denne søte julestrømpen. Man får muligheten til å strikke tre prøvelapper og opparbeider nok kunnskap i de forskjellige strikketeknikkene, til å fortsette å strikke videre på egenhånd.

Ta med: 

  •  sokkepinner og liten rundpinne i str. 4,5
  • blyant og papir.
  • Materialpakke (kjøpes før workshopen)

Materialpakker må kjøpes før workshopen: Disse inneholder  4 nøster Puno-garn fra Rauma, samt mønster på Søte drømmer -en strikket julesokk. Materialpakkene kommer i to fargevarianter; Hovedfarge rød, samt gyllen og grønn/ hovedfarge i grønn, samt gyllen og rød. Pris;  kr 420,- pr pakke.

For å sikre seg ønsket fargevalg; Send forhåndsbestillinger av materialpakker på mail til; hannebwh@hotmail.com innen søndag 15. oktober. Husk at en materialpakke også kan være en fin julegave til den strikkeglade!

Nivå:  erfaren.  Ingen av teknikkene er spesielt teknisk kompliserte, men det er mye nytt hvis man ikke har vært bort i det tidligere.

Kursholder:  Hanne Haugen

Pris: kr 375

Meld deg på

1 Comment

  1. Vil bare tilføye at man må ikke kjøpe materialpakke, kun er service hvis man ønsker en enkel start på prosjektet. Dersom man kun ønsker å strikke prøvelapper for å lære teknikkene kommer man langt med restegarn og passende strikkepinner!

Legg inn en kommentar

Theme based on "Rowling" by Anders Norén