Salgsutstillere til strikkehelgen

I år, som i fjor, kommer det til å være et salgsområde på Folkets Hus i Løkkeveien i løpet av strikkehelgen. Her får du litt innsikt i hvem som kommer:

Birthe Sahl  – selger knapper.

Elisabeth Michaelsen selger mapper til strikkepinner,  og forskjellige vesker og poser til strikketøy.

GA Strikkedesign : kommer til å selge garn (kauni  + flere) og garnpakker med eget design. Her selges også strikkeboken til Gerd Auestad som blir utgitt i august.

Garnbutikken Fortuna kommer med blant annet Wollmeise, Hedgehog Fibers og masse annet spennende garn.

Garnrike  tar med garn fra Schoppel Wolle, Kauni og Cascade.

God som Ull  selger garn og pinner til alle knitting kings & knitting queens! Hun vil ha med det annerkjente strømpegarnet Arwetta Classic fra Filcolana i 70 forskjellige farger og deres tykkere variant Peruvian Highland Wool.  God som Ull har også med økologisk ull og bomull fra BC Garn, Semilla og Alba, samt deilig Lamauld og Lamatweed fra Camarose garn. Som tilbehør kommer de beste hverdags-rundpinner fra Du Store Alpakka og økologiske strømpepinner i både 10, 15 og 20 cm lengder fra Jens Wanell. Det er med andre ord noe for enhver smak! I tillegg har hun et utvalg oppskriftsbøker, hefter og print som kan brukes sammen med garnet hun selger. 

Kari h design  har med seg sine tre siste strikkebøker ( Den Strikkeboka, Hjertestrikk og Designguide for strikkere) i tillegg til alpakkasokker og tilbehør for salg.  Bøkene signerer hun selvsagt, og hun har med modeller fra Den Strikkeboka og Hjertestrikk til salgs for en rimelig penge.

Kirsten D. Rosnes, selger tovet mobilcover i spælsau ull fra lokal bondegård på Austre Åmøy, pluss andre tovede hatter, vanter, og annet.

Kreativ Forlag selger strikkedagbok,

Keramikeren kommer til å selge håndlagde strikkeskåler (garnboller), tekopper, kaffekopper og diverse småting.

Maskepigen Garn håndfarger garn og selger garn fra West Yorkshire Spinners.

Mohairia selger mohairgarn fra fjernt og nær – fra Sør-Afrika og Dale. De selger også hjertegarn, superwash 100% ull fra Hillesvåg.

Lundegård Alpakka Jeg vil i år ha med meg alpakkagarn i 100% alpakka spunnet av fiber fra våre dyr. Garnet erøkologisk spunnet ved Telespinn i Telemark. Det gjør at garnet er kortreist helnorsk og fra lykkelige dyr i Tysvær. Jeg har også noen strikkepakker med egne mønstre. I tillegg til garn vil jeg ha for salg råfiber og feridgkardet fiber for håndspinning. På lørdagen har jeg med meg Sigrid Skeiseide som vil vise spinning av alpakkafiber med håndtein.

Pickles stiller med et utvalg av garn og har også med seg modeller til fremvisning.

Projo   er Opal distributør i Norge, og har nært samarbeid med Cascade Garn, Schoppel Wolle og Blue Sky Fibers og vi ha med garn fra disse. De har også et samarbeid med  Lill Chatrin Eide og  vil ta med å selge hennes mønstre, samt mønstre fra andre designere vi har samarbeid med. De kommer også til å selge utstyr fra den  nye serien fra Knit Pro- Zing

 

Tante Roar fører garn fra Ullcentrum Øland , Jarbo og Manos del Uruguay. Garnpakker og egenproduserte mønster, samt egenproduserte strikkevesker, pinnemapper og maskemarkører.

Ullrommet selger sitt eget garn som er mohair-garn fra geit.