Strikking som Terapi

Clarion Hotel Stavanger

Scenen

Dette foredraget holdes av Camilla Jensen Oanes. Camilla er utdannet psykologspesialist og terapiforsker. Hun er 56 år gammel, mor til 3, og har arbeidet som terapeut for familier, ungdom og voksne siden 1995. I 2011 ble hun ansatt som forsker ved Sørlandet sykehus.

I 2021 møtte hun den berømte veggen. I tida siden da har hun strikket veldig mye, hun har kommet i kontakt med et strikkeforskningsmiljø i England, og hørt historier om mennesker over hele verden som bruker strikking for å komme gjennom vanskelige perioder. I dette foredraget vil Camilla fortelle mer om dette, om hvorfor strikking har en helsebringende effekt på kropp og sjel, og hvordan du enkelt kan strikke deg til en mer fleksibel og sunn hjerne, og til bedre mestring av kriser, smerter og psykiske vansker. Farvel dårlig samvittighet – strikking er like bra som yoga og jogging!

 

Sikre deg plass? Kr 50,- Plassreservasjon fra 20.4 via denne linken:

https://stavangerstrikkefestival.hoopla.no/sales/event/2485673756

Det er ikke plass til 600 personer ved scenen, så under festivalen slipper vi inn de som har reservert plass først, så tar vi fra køen.

Husk at du må ha festivalpass også for å delta. Dette finner du mer informasjon om her: https://strikkogdrikk.org/2023/03/18/festivalarmband/