Strikkedesign 🇳🇴

Clarion hotell Stavanger

Kursrom: Stemning

Kursholder: Anna Skudsveen og Woolit Design Studio

Undervisningsspråk: Norsk

Nivå: Middels

Pris: 450,-

Maks antall deltagere: 12 – Dersom kurset blir fullbooket er det mulig å sette seg på venteliste.

Kursbillett kan kjøpes via denne linken: https://app.checkin.no/event/72661/stavanger-strikkefestival-2024

Er du den nye store strikkedesigneren eller kanskje du har mange små planer, men mangler kunnskapen til å gjøre dem til virkelighet? Da er Workshop med Woolit noe for deg!

I løpet av denne workshopen vil du få muligheten til å utforske hvordan du selv kan bli en strikkedesigner ved hjelp av Woolit Design Studio.

Anna Skudsveen har en bachelor i klesdesign fra OsloMet, og har jobbet flere år i garnbransjen, hun vil ta dere gjennom alt fra  skissering og innhenting av inspirasjon, garnvalg, strikkematte, fargevalg og oppskriftsskrivning. Dette gir deg en solid forståelse av de grunnleggende prinsippene for strikkedesign og slik at du er klar for å realisere alle dine fantastiske ideer.

Gjennom en inkluderende og støttende atmosfære vil du få muligheten til å dele idéer og utforske nye teknikker og triks for å forbedre dine design. Ta skrittet mot å realisere dine strikkedrømmer og bli med oss på vår strikkedesign workshop. Bli inspirert, lær, og få den kunnskapen du trenger for å ta ditt strikkedesign til neste nivå.