Foredrag med Helga Isager og Helga Jóna Þórunnardóttir

Clarion Hotel Stavanger

På Scenen, LØRDAG

På dette foredrag fortæller Helga Isager og Helga Jóna Þórunnardóttir om deres strikkeliv – og om mødet på Skals Højskole, som blev grundlaget for et venskab, med deres fælles passion for strikning som omdrejningspunkt.

Helga og Helga har holdt talrige kurser sammen, og har senest udgivet bogen Handcraft, der indeholder grundopskrifter på handsker og vanter, samt et væld af illustrationer på nogle af de strikketeknikker de holder mest af.

Helga Isager har udgivet mange strikkebøger, og ejer og driver, sammen med Marianne Isager, firmaet Isager www.isagerstrik.dk

Helga Jóna er uddannet tekstilformidler, og underviser på Skals Højskole i strik og broderi, og laver strikkeopskrifter til sin egen hjemmeside www.strikketoj.com.

 

De vil medbringe strikkede modeller, som kan mærkes og prøves, og det vil være muligt at købe bogen Handcraft, og garn til et par handsker eller vanter. 

Udover at fortælle om deres fælles bog, vil de fortælle lidt om deres andre designprojekter. 

Sikre deg plass? Kr 50,- Plassreservasjon her fra 20.4

https://stavangerstrikkefestival.hoopla.no/sales/event/2761184986

Det er ikke plass til 600 personer ved scenen, så under festivalen slipper vi inn de som har reservert plass først, så tar vi fra køen.

Husk at du må ha festivalpass også for å delta. Dette finner du mer informasjon om her: https://strikkogdrikk.org/2023/03/18/festivalarmband/