Trine Fløtre

Fløtre ble til på Instagram for ganske mange år siden. Veldig mange jeg snakker med tror jeg har strikket hele livet. Men det stemmer ikke. Det er bare 7 år siden jeg lærte å strikke og det er 3 år siden jeg gav ut mitt første mønster på Ravelry. Som så mange andre var det under graviditeten med Erik (nå 7 år) jeg bestemte meg for å lære å strikke. Det var lettere sagt, enn gjort. Strikketøyet fløy stadig over hodet på Svein (mannen min) og i veggen. Jeg er ikke akkurat kjent for å ha mye tålmodighet, så det tok lang tid før jeg fant roen til å sette meg ned og faktisk lære.

​Derfor brenner jeg også for å lære andre å strikke. Jeg lager små videoer som viser forskjellige teknikker. Jeg brenner for flettestrikk og strukturstrikk, og bruker mye av dette i mine design. Floetre.no har vært i planene lenge, veldig lenge – men dessverre har ikke tiden strukket til. Før nå!

Du vil oppleve Trine som kursholder og som konfransier på Stavanger strikkefestival i år.

Arrangementer av Trine Fløtre

søndag 24.okt

  • Kvir du deg for å strikke fletter i tilfelle du gjør feil og må rekke opp alt? Eller skulle du ønske du visste hvordan du kn fikse feilene i forskjellige fletter? På dette kurset går vi igjennom enkle teknikker for å fikse fletter og feil i strikketøy UTEN å måtte rekke opp alt. Vi begynner…