Tove Fevang

Fra Tove sin blog sakser vi: Jeg heter Tove Fevang og bor i Asker. Utdannet innenfor tekstil, broderi, design og grafisk design. Jobber med håndarbeid til daglig som designer, forfatter, frilansjournalist, grafiskdesigner og reiseleder for håndverksturer for Explore Travel. I tillegg holder jeg mange kurs og foredrag innenfor strikk, hekling, søm og broderi.
Gjennom de siste 22 årene har jeg skrevet 23 forskjellige håndarbeidsbøker, se bøkene. 18 bøker er oversatt til bl. a. tysk, finsk, svensk, dansk, fransk, engelsk og engelsk for det japanske markedet Har bl. a. skrevet fast for Quiltemagasinet siden starten i 1999 og frem til 2017. De siste 18 årene hadde jeg ansvaret for ABC sidene i Quiltemagasinet.

Jeg leverer også artikler bl.a. for ukebladene Familien, Norsk Ukeblad, Hjemmet og fagpresse. Redaktør av medlemsbladet «På pinnen» til Norsk strikkeforbund. Samtidig som håndarbeid er min store lidenskap og interesse, finnes det nok av andre interesser. Matlaging, hage (når det er lyse kvelder), foto og reiser er noen av de som står høyt oppe på listen.

Arrangementer av Tove Fevang

søndag 20.okt

  • Kursrom: Stemning Kursholder: Tove Fevang Pris: 450 kr (400 for medlemmer) Maks antall deltagere 14 Nivå: Middels Undervisningsspråk: Norsk Vil du lære å strikke med to farger på samme omgang uten at det blir lange trådsprang på vrangen? Fair Isle gir en tett og fin bakside, og er en super teknikk til alle våre flotte…