Siri Reimers

Siri Reimers jobber i Kartverket på dagtid og hekler og strikker på fritiden. 

Hun kommer fra en flittig familie hvor håndarbeid blir holdt i hevd og hendene sjelden ligger i ro.

Mens ungene var små ble det mye strikking av gensere, luer, votter, sokker og dukkeklær. Men for noen år siden tok hun for alvor opp heklenålen og oppdaget at hekletepper er en moro måte å bruke fantasien og fargegleden på. Og mange hekletepper har det blitt – 105 til nå. Og fremdeles er det mange spennende teppeideer som må hekles. 

Et fåtalls tepper blir i familien, men de fleste teppene brukes som gave, gevinst, eller selges til inntekt for Siris hjertesaker. 

Besøk gjerne instagramkontoen hennes:

Siri Reimers (@ialledager_reisir) • Instagram photos and videos

I 2018 hadde hun kurs i hekling av oldemorslapper. 

I 2021 lærte hun vekk de grunnleggende heklemaskene og forkortelsene du kan møte på i enkelte strikkeoppskrifter og i de enkleste hekleoppskriftene. 

I år blir det kurs for hekling på strikkeplagg; kanter, vifter og knapphull. Er det noen som vil lære å hekle oldemorslapper i stedet, så går det også fint på dette kurset.

Arrangementer av Siri Reimers

lørdag 21.okt

  • Kursrom: Aroma Elsker du å strikke, men ikke helt fått teken på hekling? Også står det ‘hekle en rad med krepsemasker langs kanten* i oppskriften? Da er dette kurset perfekt for deg! Siri viser deg hvordan du blir venn med heklekroken og hvordan du hekler de enkleste heklemaskene; krepsemaskene, picotmaskene og viftemaskene som oftest brukes…