Kathrine Frey Frøslie – Statistrikk

Kathrine Frey Frøslie står bak bloggen Statistrikk og er en strikkende statistiker. Statistrikk er en populærvitenskapelig strikkeblogg som kombinerer det smarte med det vakre, og som gjør sitt beste for å inspirere og underholde med strikket statistikk og forskning. Statistrikk-sida på Facebook holder deg oppdatert på nye blogginnlegg, og jeg prøver å gjøre det samme på Statistrikks Instagram-konto.

Idéen om å kombinere myke materialer med harde fakta slo ned som et ullent lyn i 2015, og alle som har vært i nærheten av strikkepinnene mine siden har tatt del i diskusjoner om smittespredning og appelsiner, vaksinedekning, fødselsstatistikk, universets sammensetning, bjørnedyr, omskjæring, rett og vrangt. Takk til dere alle for engasjement og entusiasme!

Kathrine vil holde foredrag for oss, og en workshop i å strikke statistikk.

Arrangementer av Kathrine Frey Frøslie – Statistrikk

lørdag 23.okt

  • Vi strikker statistikk, med statistrikk. Dette kurset passer for alle, og prøvelappen er et produkt du kan bruke. Vi skal gjøre et bitte lite forskningsprosjekt, spise det opp, og strikke gryteunderlag og grytekluter av resultatet. Her lærer du å gå fra data til statistikk, og fremstille resultatet i strikket format. Forarbeid: Ingen Utstyr å ta…