Gunnhild Marie Hagen

Gunnhild underviser på videregående. Når det er tid til overs strikker hun.

Fortrinnsvis strikker hun i mønster og farger, og sjelden eller aldri strikker hun i de fargene som oppskriften tilsier.  Gunnhild foretrekker å sette sammen sine egne fargekombinasjoner.

Når vi tvinger Gunnhild til å skrive om seg selv får vi dette: «Jeg nærmer meg 60 år med stormskritt, jeg begynte å strikke på videregående skole og har strikket siden. Jeg er glad i farger og har min egen garnsamling. De siste årene har jeg også begynt å farge mitt eget garn selv, både med syrefarger og plantefarger. Plantefargingen er blitt min hyttesyssel, der er soppen, laven og plantene rett utenfor døra. Jeg strikker etter oppskrift, men gjør alltid en personlig vri på dem ved hjelp av garnet og fargene.»

Hun er alt for beskjeden til å nevne at hun vant 1., 2. og 3. premie på fjorårets strikkefestival i konkurransen StavangerTAM.

Arrangementer av Gunnhild Marie Hagen

fredag 18.okt

  • Kursrom: Samspill Kursholder: Gunnhild Marie Hagen Undervisningsspråk: Norsk Pris: 300kr (250 kr for medlemmer av Stavanger strikk og drikk.  Er du ikke medlem enda og ønsker å bli medlem finner du informasjon om hvordan du melder deg inn her: https://strikkogdrikk.org/om-oss/bli-medlem/ ) Nivå: Middels Maks antall deltagere: 12 personer Kursinformasjon: Intarsia strikk, er å strikke med…

lørdag 19.okt

  • Kursrom: Samspill Kursholder: Gunnhild Marie Hagen Nivå: Middels/avansert Pris: 450,- (400 medlemmer) Maks antall deltagere: 12 I denne workshopen vil du lære om ulike vevingmønstre og tolke dem på nytt som strikkemønstre. Instruksjonene vil inkludere teknikker for flerfarget strikking (stranded) og intarsia, fargevalg, lesing av diagrammer Materialer studenten må ta med seg: minst 4 farger…