Gunnhild Marie Hagen

Gunnhild underviser på videregående. Når det er tid til overs strikker hun.

Fortrinnsvis strikker hun i mønster og farger, og sjelden eller aldri strikker hun i de fargene som oppskriften tilsier.  Gunnhild foretrekker å sette sammen sine egne fargekombinasjoner.

Når vi tvinger Gunnhild til å skrive om seg selv får vi dette: «Jeg nærmer meg 60 år med stormskritt, jeg begynte å strikke på videregående skole og har strikket siden. Jeg er glad i farger og har min egen garnsamling. De siste årene har jeg også begynt å farge mitt eget garn selv, både med syrefarger og plantefarger. Plantefargingen er blitt min hyttesyssel, der er soppen, laven og plantene rett utenfor døra. Jeg strikker etter oppskrift, men gjør alltid en personlig vri på dem ved hjelp av garnet og fargene.»

Hun er alt for beskjeden til å nevne at hun vant 1., 2. og 3. premie på fjorårets strikkefestival i konkurransen StavangerTAM.

Arrangementer av Gunnhild Marie Hagen

lørdag 21.okt

  • UTSOLGT: Intarsia

    • Kurs/workshop
    Kursrom: Samspill Intarsia strikk, er å strikke med mange farger på samme omgang. En strikker frem og tilbake og det blir som å strikke et bilde. Ingen begrensninger, bare fantasien kan stoppe deg. Enkelte får bilder i hodet om «totalt kaos og gigantiske vaser» når en tenker på strikk med mer enn 3 farger. Fortvil…