Garnbørsen

Garnbørsen – Der kreativiteten blomstrer med unike farger!

Velkommen til Garnbørsen, hvor hver tråd forteller en historie av kvalitet og kreativitet. Er du på jakt etter noe virkelig spesielt? Vår spesialitet er håndfarget garn som kan gi dine strikkeprosjekter et helt eget uttrykk.

Eksklusivt utvalg – Vår lidenskap for farge og tekstur skinner gjennom i vårt nøye utvalgte sortiment. Vi tilbyr håndfarget garn i både tynn og tykk merino silk, perfekt for alt fra delikate sjal til varme vintergensere. Våre garn er kjent for sin enestående mykhet og styrke, og gir dine prosjekter et luksuriøst preg.

Unikhet i hver fiber – Garnbørsen er stolt over å være en av få leverandører som også tilbyr håndfarget brushed alpakka silk. Denne garnkvaliteten er perfekt for de som søker det lune og myke i sine håndarbeider, samtidig som de nyter godt av alpakkaens naturlige letthet.

Bli en del av vårt kreative fellesskap – Besøk vår nettbutikk og følg oss på sosiale medier for inspirasjon. Er du i Stavanger, så besøk oss i garnhuset på Eiganes. Vi elsker å se hva våre kunder skaper med vårt garn!

Garnbørsen – Fordi hver maske teller!