Out of Line Design

Out of Line Design kommer til markedsplassen på Stavanger strikkefestival 2023.

Strikkedesigner Vibecke Dixon eier og driver Out of Line Design. Med føttene godt plassert i norske strikketradisjoner henter hun også inspirasjon fra asiatisk, afrikansk og latinamerikansk tekstil- og håndverkskunst etter sine 25 år med internasjonalt arbeid. Det siste året har Vibecke fordypet seg i flerfarget glattpatent. Det er en relativt lite kjent strikketeknikk som gir spennende mønstereffekter. I tillegg designer hun ofte plagg med lekre, innstrikkete bladmønstre. Vibecke lager og selger strikkedesign og oppskrifter for håndstrikk, hun reiser rundt i landet på strikkefestivaler og strikkeeventer hvor hun selger oppskrifter og holder kurs og foredrag om strikketeknikker og design. I tillegg arrangerer hun #Fjordstrikk på hytta si ved Oslofjorden i sommermånedene og hun arrangerer strikketurer i samarbeid med StrikkeTerje og TravelMaker.

Out of Line Design deler markedsplassen sin med StrikkeTerje


Du finner Vibecke på:

www.outoflinedesign.no

www.instagram.com/outofline_design

www.facebook.com/outoflinedesign