Unikt garn

Unikt Garn driver med håndfarget garn farget i små partier. For oss er håndfarget garn eksklusivt, unikt og morsomt. Farger er utrolig givende, og vi oppdager stadig nye, fantastiske kombinasjoner. Fargene utspiller seg forskjellig alt etter garntype og framgangsmåte, og dette er like spennende hver gang!

Vi bruker kun kvalitetsgarn. Disse består av ulike ulltyper, noe silke og noen garntyper har en liten del syntetfiber i seg for holdbarhet og styrke. Vi bruker farger beregnet for farging på proteinfibre og nylon, såkalte syrefarger. Disse gir klare og holdbare resultater. Alt garn er garantert fra sauer som ikke har vært utsatt for mulesing, og alle hesper fra oss er farget, hespet, merket og pakket med våre hender.

Nettside: uniktgarn.no

Instagram: Uniktgarn

Facebook: Uniktgarn