Itamalal yarn

Itamalal yarn drives og eies av Millaray. Og er en liten, uavhengig garnbedrift som selger bærekraftig  garn av høy kvalitet i Oslo. Garnet er laget med kjærlighet og omsorg i fantastiske Ildlandet,  Patagonia-regionen i Chile, der Millaray sin familie eier og drifter fem sauefarmer.

Garnet vårt er unikt, ettersom vi har sauer som er en helt spesielt merino-corriedale-rase, noe som gir myke, slitesterke og bærekraftige strikkeplagg uten syntetiske materialer fra lykkelige sauer.. Vi overvåker og eier hele produksjonen og garnfremstillingsprosessen selv for å sikre at det produseres bærekraftig og rettferdig. Vi samarbeider også med lokale norske garnfargere og designere for å lage vakre, unike håndfargede garn og strikkepakker.

Vi gleder oss til å vise frem garnet vårt med lidenskapelige strikkere på internasjonale og især norske lokale garnmarkeder.