Garnfeene

Garnfeene kommer til markedsplassen på Stavanger strikkefestival i 2023.

Garnfeene består av Heidi og Tone, og de har drevet butikken, Garnfeene, i 3 1/2 år nå. De startet altså opp omtrent samtidig som pandemien kom, og var en stund veldig i tvil om hvordan dette ville gå. Men takket være folk som har snakket dem opp og fram, har de i dag kunder fra hele landet, som enten kommer innom eller som handler fra nettbutikken deres. De utvider stadig sortimentet, og har etterhvert fått et veldig godt utvalg av alle typer garn. Til Stavanger strikkefestival, har de med seg sitt eget håndfargede garn. Og også her har de utvidet utvalget siden i fjor. De har nå tynt sokkegarn, glittergarn, bfl/silkegarn, og mohair. Alt i mange ulike farger og nyanser. De håper å se mange av dere nåværende kunder på festivalen, i tillegg til at de håper mange nye kunder vil få øynene opp for det de produserer og brenner for. 

Sjekk ut Garnfeene på nett, Facebook og Instagram

Nettside: https://garnfeene.com

Facebook: https://www.facebook.com/garnfeene

Instagram: Garnfeene