Garnbørsen

GarnBørsen er en liten garnbutikk som holder til på Eiganes i Stavanger. Mange kjenner oss som garnhuset i hagen. Vi er Superstore av Drops garn som betyr at du får tak i alle typer Dropsgarn hos oss. Vi har en «klikk og hent» løsning for våre lokale kunder, velg «Hente selv» som frakt og hent varene i en postkasse utenfor lokalene på avtalt dag. Du kan hente akkurat når det passer deg. Vil du hente varene på festivalen velg «hente selv» og kommenter at du vil hente det på Strikkefestivalen i kommentarfeltet, så tar vi det med til deg.

Håndfarget garn i de deiligste kvaliteter! Line i Garnbørsen elsker å eksperimentere med farger – så om du er på jakt etter det spesielle – kom og se våre varianter på Strikkefestivalen. Har du prøvd deg farging av garn? Få den perfekte og unike fargekombinasjon til ditt neste prosjekt! Garnbørsen har startkit med alt du trenger – fargepulver (syrefarger) og høykvalitets ufarget garn. Vi har også laget en enkel veiledning – dette er både enkelt og kjempegøy! Lyst å lære, få en enkel innføring. Vi kan sette opp en enkel workshop med 4-8 deltakere. Ta kontakt så finner vi et tidspunkt som passer!

Vi har og strikkestasj og det meste annet du trenger til dine prosjekter – velkommen innom oss på www.garnborsen.no og standen på strikkefestivalen!

Du finner Garnbørsen på nett, Facebook og Instagram

Nettside: https://garnborsen.no

Facebook: https://www.facebook.com/garnborsen.no

Instagram: Garnbørsen