Snella & Petronella

Snella & Petronella kommer til markedsplassen på Stavanger strikkefestival.

Snella, Petronella og Den Lure Nordavinden. For snart 16 år siden traff Petronella på Den Lure Nordavinden som sa; «Du skal lage knapper., vakre som smykker. Som hjelp på veien skal du få kaninen Snella av meg. Den er magisk og bærer i seg litt av alle de som er glad i deg, jenta mi. Petronella takket Den Lure Nordavinden av hele sitt hjerte og sammen med Snella lagde hun lykkelige smykkeknapper og knappesmykker, i alle sine arbeidsdager. Snipp, snapp, snute…bli med! For eventyret er fortsatt ikke ute. Vi har som alltid laget en nyhet vi presenterer på marked❣️Møt meg og Snella og Den lure Nordavinden på Stavanger Strikkefestival.

En nyhet jeg begynte på for noen uker siden er en ny modellert roseknapp. Den ligger i ovnen og jeg er like spent på å se som dere.

Du finner Snella og Petronella på nett, Facebook og Instagram

Nettside: https://www.snellaandpetronella.com
Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100071912265885

Instagram: Snellaandpetronella