Foto, fotograf og fotokonkurranse

På festivalen vil vi sette opp en vegg med årets festivallogo. Selfievegg. Lag dere et minne fra årets festival. Del i sosiale medier om dere ønsker.

Vi har overtalt Michael Marveng-Puckett – festivalfotografen fra i fjor, til å komme tilbake og ta bilder av festivalen. De som ønsker et profesjonelt portrett av seg selv kan avtale det direkte med Michael på festivalen.

På årets sommeravslutning strikket grupper av våre medlemmer noen små bamser. Disse vil bli gjemt rundt om på hotellet i løpet av festivalen. Årets fotokonkurranse blir å ta bilde av bamsen der du finner den. Del bildet på instagram/facebook. #Stavangerstrikkefestival2022 #festivalbamse

Ta den gjerne med og gjem den et nytt sted på hotellet. Eller lever den i infoskranken så gjemmer de den.

Vi trekker en vinner søndag ettermiddag.