Annige

Annige kommer til markedsplassen på Stavanger strikkefestival.
Annige betyr ivrig på stavangersk. Ivrig er vel heller ikke helt dekkende …. mer litt overivrig og svært utålmodig etter å få ting gjort! Det kjenner de seg igjen i, og mener at navnet beskriver dem godt! Annige holder til i Drivhuset i Vistnesveien 5, midt i sentrum av Randaberg, rett utenfor Stavanger. Hovedfokuset deres er nettbutikk, men de har også utsalg fra lager. De liker å møte kunder og andre strikkere for å dele ideer og få ny inspirasjon. Annige arrangerer jevnlig strikkekafe og har kurs med ulike tema. De fører garn fra HipknitShop, Istex, Eventyrgarn og Drops. Og de har også tatt inn sitt eget garn, Fryd, som de er veldig fornøyde med.

Vil du vite mer om Annige?
Du finner dem her:

Nettside: www.annige.no
Facebook: https://www.facebook.com/Annige.no

Instagram: annige_no