Unikt garn

Unikt Garn AS driver med håndfarget garn farget i små partier. For dem er håndfarget garn eksklusivt, unikt og morsomt. Farger er utrolig givende, og de oppdager stadig nye, fantastiske kombinasjoner. Fargene utspiller seg forskjellig alt etter garntype og framgangsmåte, og dette er like spennende hver gang!

Unikt garn er svært bevisste på å bruke kvalitetsgarn. (Mer om garntypene de har, finner du her.) Disse består av ulike ulltyper, noe silke og noen garntyper har en liten del syntetfiber i seg for holdbarhet og styrke. De bruker farger beregnet for farging på proteinfibre og nylon, såkalte syrefarger. Disse gir klare og holdbare resultater. Alt garn fra Unikt garn er garantert fra sauer som ikke har vært utsatt for mulesing, og alle hesper som sendes ut, er farget, hespet, merket og pakket med deres hender. 

Vil du vite mer om Unikt garn finner du dem på nettside, Facebook og Instagram

Nettside: https://uniktgarn.no

Facebook: https://www.facebook.com/uniktgarn

Instagram: Uniktgarn