Garnbørsen

GarnBørsen er en liten garnbutikk som holder til på Eiganes i Stavanger. Mange kjenner dem som garnhuset i hagen. Garnbørsen er superstore av Drops garn som betyr at du får tak i alle typer Dropsgarn hos dem.

Garnbørsen har en «klikk og hent» løsning for sine lokale kunder, velg «Hente selv» som frakt og hent varene i en postkasse avtalt dag. Du kan hente akkurat når det passer deg. Vil du hente varene på festivalen velg «hente selv» og skriv at du vil hente det på Strikkefestivalen i kommentarfeltet, så tar de det med til deg.

Håndfarget garn i de deiligste kvaliteter! Line i Garnbørsen elsker å eksperimentere med farger – så om du er på jakt etter det spesielle – kom og se Garnbørsen sine varianter på Strikkefestivalen.

Har du prøvd deg farging av garn? Få den perfekte og unike fargekombinasjon til ditt neste prosjekt! Garnbørsen har startkit med alt du trenger – fargepulver (syrefarger) og høykvalitets ufarget garn. De har også laget en enkel veiledning – dette er både enkelt og kjempegøy! Lyst å lære, få en enkel innføring? De kan sette opp en enkel workshop med 4-8 deltakere. Ta kontakt med dem så finner dere et tidspunkt som passer!

Garnbørsen har og strikkestasj og det meste annet du trenger til dine prosjekter.

Vil du vite mer om Garnbørsen kan du sjekke dem ut på nettsiden, Facebook og Instagram

Web: https://garnborsen.no

Facebook: https://www.facebook.com/garnborsen.no

Instagram: Garnborsen