Strikk for rosa sløyfe 2022

Vi gjentar Strikk for rosa sløyfe.

Dette gjorde vi første gang i 2019 og gjentok det i 2021. Det fungerer slik: Stavanger Strikk og Drikk tar i mot strikk (eller andre håndarbeidsformer), som vi auksjonerer bort på årets strikkefestival til inntekt for kreft og brystkreftforeningens rosa sløyfe-kampanje.

Hvordan kan du delta?
– Du kan donere noe til auksjonen vår. Det kan leveres til Spødet (Kirkegata 32) som stiller ut mottatte auksjonsobjekter fra oktober, eller leveres til noen styret på noen av Strikk og Drikk sine arrangementer.
– Du kan legge inn bud (fra oktober, digitalt fra 1 oktober og frem til auksjonen 23 oktober)
– Du kan møte opp på Stavanger Strikkefestival 23 oktober kl 15 ( på Clarion Hotel) og delta på auksjonen.

Alle innkomne midler går uavkortet til Rosa Sløyfe.