Pinnsvin design

Pinnsvin Design har vært på Stavanger Strikkefestival i flere år nå og gleder de seg vilt til delta på nytt i år. 

De sier «Det er alltid så hyggelig å treffe så mange dedikerte strikkere!»

Nina startet firmaet i år 2000 som nettbutikk – faktisk første norske garnbutikk på nett, og derfor fikk Pinnsvin Design snart et vareutvalg som var litt utenom det vanlige på den tiden.

Designere og vareleverandører – spesielt utenfor Norge, var nemlig raskt på banen med å tilby samarbeid siden vi ble godt synlige utenfor det lokale nedslagsområdet vårt.

Faktisk var vi verdenskjent – utenfor Bergen, da vi åpnet det første fysiske utsalget i 2005 i sentrum av byen.

Butikken er nå plassert i underetasjen av boligen på Lyngbø, 5 min fra sentrum med bil, og nettbutikken betjener kunder i hele verden.

Nina har hele tiden vært opptatt av høy kvalitet og naturlige materialer, dyrevelferd og produksjon sertifiseringer, og ved å være kompromissløs angående hva som tilbys i butikken, har Pinnsvin Design klart å bevare særpreget, helst i den mer eksklusive enden av skalaen, da det er et faktum at det beste råstoffet gir det beste garnet. Og råstoff prises etter kvalitet.

Cashmere garn har vi hatt i sortimentet i 17 år, så her har vi mye erfaring. Garn som krever så mye arbeid fra det kjemmes av geiten – for hånd, og fram til ferdig produkt, er kostbare.

I bakgrunn av personlig fasinasjon av disse vidunderlige naturproduktene, så vi etter måter å kutte kostnadene, slik at flere kunne dele gleden over disse nydelige garnene. 

Slik oppstod vårt eget merke: PINNSVIN´s garn. Ved å handle direkte fra produsent og «handelstriks» for å holde kostnadene nede, kan vi i dag tilby eksklusivt garn som er opptil 50% rimeligere enn normal markedspris. Og vi firer fortsatt ikke på kvaliteten!

Utenom vårt eget brand, har vi fortsatt mange globale forbindelser: VI har garn fra danske ISAGER, DESIGN CLUB.DK og GEPARD, amerikanske SHEPHERD´sWORSTED, URTH YARNS og MADELINE TOSH, kinesiske LOTUS, tyske OPAL og REGIA, irske HEDGEHOG FIBRES, kanadiske KOIGU, new zealandskeZEALANA og bolivianske FOTRAMA.

Selv om det byr på en del logistikk utfordringer, ser vi klare fordeler av å ta garnet direkte fra kjernen, dvs at garnet blir produsert i råstoffets eget hjemland.

I tillegg til garn, fører vi selvfølgelig tilbehør med samme kvalitetskrav.

Opp gjennom årene har vi fått spørsmål om navnet og her erfortellingen om hvordan det oppstod: I utgangspunktet var meningen å drive med design av strikkeoppskrifter, derfor måtte design med i navnet. (Nå har det blitt mer garn enn design etter hvert, men det kommer i ny og ne en oppskrift fra Pinnsvin Design enda)
Det var under en familie idédugnad som pågikk noen dager, at en av barna plutselig utbrøt; strikkepinn – pinn – PINNSVIN! Begeistringen var så stor blant de små, at navnet var gitt 😊

Nå må det nevnes at vi innimellom blir assosiert med akvariet i Bergen, så enkelte kaller oss Pingvin Design, men det kan vi leve med.

Vi kan dessverre ikke få med oss hele det store utvalget vårt til Stavanger, men det blir garantert mange nydelige PINNSVIN´s garntyper med i bilen.

For de som vil være sikker på å få tak i et spesielt garn, tilbyr vi 10% rabatt i nettbutikken – hvor hele vareutvalget ligger. Det du må gjøre da er å bruke kampanjekoden – stav22 – ved bestilling i nettbutikken.

Du kan så velge å få varene tilsendt, eller at vi bringer det med til Stavanger.

Kampanjekoden er gyldig fra nå og til 20. oktober

Nettbutikk: https://www.pinnsvindesign.no

Facebook: https://www.facebook.com/pinnsvindesign.no

Instagram: https://www.instagram.com/pinnsvindesign/

Ravelry 1: https://www.ravelry.com/designers/pinnsvindesign-no

Ravelry 2: https://www.ravelry.com/yarns/brands/pinnsvin-design