Verdens lengste skjerf

Årets veldedighetsprosjekt blir bidrag til rekordforsøket vårt; Verdens lengste skjerf hvor målet er å sammen lage ett skjerf som blir (minst) 60 kilometer (60000 meter) innen sommeren 2024.

Alle delene som leveres inn vil bli sydd sammen til vi har 60 km. Etter verdensrekorden vil skjerfet bli delt opp igjen og delene sys sammen til pledd som vil bli delt ut til veldedige organisasjoner.

Regler for strikking av skjerfet:

• Skjerfet strikkes med en bredde på 25 cm og i lengder på 1 eller 2 meter med valgfri pinnestørrelse.

• Garnet skal være i hovedsak ull. Det går greit om det ikke er 100 % ull, men størsteparten av garnen må være ull. Det har ingen betydning om det er superwashbehandlet.

• Skjerfet skal strikkes i rillestrikk. Strikk ensfarget eller mønster. Bruk gjerne kreativiteten, men kos deg med strikketøyet.

• Skjerfet skal strikkes, ikke hekles

Sjekk veldig gjerne ut facebooksiden til rekordforsøket på Facebook: https://www.facebook.com/groups/314442837227355/?ref=share

Alle som leverer inn bidrag til dette prosjektet i løpet av festivalen er med i trekningen av fine premier og har du strikket 6 meter eller mer er du med i en ekstra trekning (Du får ett lodd for å ha strikket 1-6 meter og to lodd hvis du har strikket mer enn 6 meter)