Designkonkurranse for strikkenett – Stavanger strikkefestival 2022

Har du en designer i magen eller i fingrene? Vi vil ha bidrag til illustrasjonen som skal trykkes på strikkenettet til årets strikkefestival. Vi har ikke mange krav, men «Stavanger Strikkefestival 2022» og vår logo må være med (denne kan du laste ned her). Og så er jo målgruppen for nettet strikkere (og for å gjøre jobben til trykkeriet enklere bør det være en vektorfil).

Du kan tegne på PC eller nettbrett. Du kan være barn, voksen, profesjonell eller amatør — men alle konkurrerer i samme klasse.

Bidraget må vi ha 7.8.2022; vinner kåres 21.8.2022 og annonseres på nettsiden vår og i våre sosiale medier. Vi premierer vinneren, og så har vi noen premier til bidragene vi eventuelt bruker på webside eller sosiale medier.
Bidragene sendes på e-post til stavangerstrikkefestival@gmail.com

Personvernerklæring

For å kunne gjennomføre en effektiv konkurranse, samler vi inn følgende informasjon om deg:

  • Navn
  • Epost
  • Opplastet bilde

Opplysningene du registrerer vil bli slettet når lagring ikke lenger er påkrevd for konkurransen. Andre bidrag som ønskes brukt til andre formål enn til strikkenettet, vil skje etter avtale med Stavanger Strikk og Drikk.

Hvis du trenger å endre noen opplysninger om deg eller bidraget ditt, så kan vi kontaktes på stavangerstrikkefestival@gmail.com