Garnbørsen

Folkets hus, Plass 8

Instagram: garnborsen

Facebook: https://m.facebook.com/garnborsen.no/

Webside: https://garnborsen.no/

Garnbørsen skriver til oss om hva de tenker ta med til Stavanger strikkefestival:

Vi vil fremheve 4 tema:

1. Har du prøvd deg farging av garn? Få den perfekte og unike fargekombinasjon til ditt neste prosjekt! Garnbørsen har startkit med alt du trenger – fargepulver og høykvalitets ufarget garn. Vi har også laget en enkel veiledning – dette er både enkelt og kjempegøy! #skapeglede #håndfargetgarn #garnbørsen

2. Vi får aldri nok av lekkert og praktisk strikkestasj! Store og små nydelige maskemarkører i en praktisk metallboks og en lekker storkesaks er bare noe av det Garnbørsen tar med på Strikkefestivalen. #strikkestasj #garnbørsen

3. Håndfarget garn i de deiligste kvaliteter! Line i Garnbørsen elsker å eksperimentere med farger – så om du er på jakt etter det spesielle – kom og se våre varianter på Strikkefestivalen. #hånfargetgarn #garnbørsen #skaperglede

4. Er du en #Dropsfan? Garnbørsen er superstore som betyr at du får tak i alle typer Dropsgarn hos oss. Bestselgerne er #dropsair, #dropsbrushedAlpacasilk og #dropskidsilk -men har du prøvd det nydelige nye tweedgarnet #dropssofttweed og det supermyke #dropswish ?

Hvis du handler i nettbutikken før Strikkefestivalen, kan du velge «hente selv» og skriv at du vil hente det på Strikkefestivalen i kommentarfeltet, så tar vi det med til deg.