Designkonkurranse

Har du en designer i magen eller i fingrene? Vi vil ha bidrag til illustrasjonen som skal trykkes på strikkenettet til årets strikkefestival. Vi har ikke mange krav, men «Stavanger Strikkefestival 2021» og vår logo må være med (denne kan du laste ned her). Og så er jo målgruppen for nettet strikkere.

Du kan tegne på PC, nettbrett eller papir. Du kan være barn, voksen, profesjonell eller amatør — men alle konkurrerer i samme klasse.

Bidraget må vi ha 1.8.2021; vinner kåres 15.8.2021. Vi premierer vinneren, og så har vi noen premier til andre bidrag vi kan bruke på webside eller sosiale medier.

Du kan sende inn ditt bidrag ved å bruke skjemaet under.

Skjemaet er nå lukket; dato er utløpt

Personvernerklæring

For å kunne gjennomføre en effektiv konkurranse, samler vi inn følgende informasjon om deg:

  • Navn
  • Epost
  • Opplastet bilde

Opplysningene du registrerer vil bli lagret i FormFacade og Google Forms, og alle opplysninger vil bli slettet når lagring ikke lenger er påkrevd for konkurransen. Andre bidrag som ønskes brukt til andre formål enn til strikkenettet, vil skje etter avtale med Stavanger Strikk og Drikk.

Hvis du trenger å endre noen opplysninger om deg eller bidraget ditt, så kan vi kontaktes på stavangerstrikkogdrikk@gmail.com.