Pinnsvindesign

Clarion plass 11

pinnsvindesign.no

Facebook: https://m.facebook.com/pinnsvindesign.no/

Instagram: https://instagram.com/pinnsvindesign

PINNSVIN DESIGN fra Bergen er med på Stavanger Strikkefestival for 4. gang og vi gleder oss!
Det er utrolig inspirerende å treffe så mange hyggelige kunder og arrangementet er alltid så godt tilrettelagt for oss utstillere. ☺

Akkurat nå sitter vi og tenker på hva vi skal ta med til Stavanger og tar gjerne imot innspill, men spennende garn blir det helt sikkert!

Vår egen linje PINNSVINs garn er utrolig flotte kvaliteter (mye cashmere) til uslåelige priser, og vi tar helt sikkert med en god del av dette.

Vårt aller nyeste garn SILK CASHMERE kan erstatte Silk Mohair og er et fantastisk alternativ til de som synes det meste stikker og klør litt, men også et luksuriøst garn for alle andre!

Vi jobber for øyeblikket med å få inn flere farger i dette, og det skal med til Stavanger!

Ellers har jeg designet et sjal under pandemien som jeg har kalt SKYGGELIV og har tenkt at med deltagelsen på Stavanger Strikkefestival er vi endelig ute av skyggene igjen, så det passer flott å lansere sjalet der.

Vi tar med oppskrift og garn til SKYGGELIV sjalet til festivalen.
Det er strikket med 1 hespe Shepherd´s Sport + 1 hespe Shepherd´s CRAZY hvor ingen hesper er like, og dermed er det heller ingen sjal som blir like.

Med det store utvalget vi har, sier det seg selv at det er umulig å få med alt, selv om vi er kjent for å presse uante mengder inn i en bil.

Derfor tilbyr vi deltakere på festivalen å forhåndsbestille det de måtte ønske fra oss, så pakker vi og tar det med til avhenting på vår stand.

De som benytter seg av dette tilbudet, vil få 10% rabatt på ordinære varer.

Vi har satt dette opp i nettbutikken nå, slik at man kan bestille fra nå av, og man bruker gavekortkode SS&D21