Unikt garn

Clarion plass 21

Uniktgarn.no

Facebook: https://www.facebook.com/uniktgarn/

Instagram: https://instagram.com/uniktgarn

«Takket være denne lille bedriften, som består av mæg å maen, er jeg så heldige at jeg får lov til å drive med noe jeg brenner for – farging av garn. Jeg elsker farger, og oppdager stadig nye, fantastiske kombinasjoner. Fargene utspiller seg forskjellig alt etter garntype og framgangsmåte, og dette er like spennende hver gang!

Vi er svært bevisste på å bruke kvalitetsgarn. Disse består av ulike ulltyper, noe silke og noen garntyper har en liten del syntetfiber i seg for holdbarhet og styrke. Vi bruker farger beregnet for farging på proteinfibre og nylon, såkalte syrefarger. Disse gir klare og holdbare resultater. Alt garn er garantert fra sauer som ikke har vært utsatt for mulesing, og alle hesper fra Unikt Garn er farget, hespet, merket og pakket med mine hender. 

Håper du finner noe du liker! Vi setter utrolig pris på støtten og vil gjøre vårt ytterste for å ha fornøyde kunder.»