Ullveig

Clarion, plass 3

ullveig

Instagram

Facebook

Vi er en liten familiebedrift som holder til i hjertet av Vestfold, består av meg og familien og en gjeng angorakaniner. Jeg har lang erfaring med angorakaniner, har drevet med det i over 25 år, og garnspinning enda lengere. Vi selger angoragarn i flere forskjellige kvaliteter, både 100% ren angora og angora blandet med andre ulike fibre. Jeg farger også endel angoragarn for hånd, og har forskjellige garnpakker på pulsvanter, sjal, votter og luer. All angorafiber vi bruker er selvfølgelig norsk, fra kaniner vi vet har det bra, siden dyrevelferd er veldig viktig for oss. Jeg spinner også mye garn selv, for hånd, der jeg blander masse forskjellige fibre og farger for å lage noe helt spesielt! Håndspunnet garn er en av mine mange store lidenskaper, og Ullveig er størst i Norge på håndspunnet garn. Vi har også Norges beste utvalg i spennende spinnefiber, ullblandinger og spinnestæsj! Jeg farger mye ull og spinnefiber selv, som jeg i tillegg til kardeflak og ulltuller, også vil ta med på strikkefestivalen. Og så selger jeg de små elektriske rokkene/spinnemaskinene «Eehl Wheel», som det vil bli mulig å prøve å spinne på for de som vil det! Utenom angoragarn, garnpakker, håndspunnet garn, elrokker og spinnefiber, vil jeg også ha med håndfarget garn fra Garnfeene i Kvelde, bl.a. det nye «To rette og en vrrrang»-garnet fra den populære podkasten. Gleeeder meg til strikkefestival!!