Enchanted Forest Fibers

Clarion, plass 9

Nettside

Instagram

Facebook

Enchanted Forest Fibers er lidenskapen av Norsk-Amerikansk musiker Karen Walthinsen som elsker alt som har med garn å gjøre. I sommer måneder er hun ute med gutten sitt i Sørlandets skogene å finne masse fint i å farge garn med. Ellers er hun inne å skape nye farg kombinasjonen med litt mer konvensjonelle farge teknikkene. Karen er inspirert av både natur og de fantastiske menneskene hun er omgitt av. Hun samarbeider med talentfulle designers som Merethe Naas fra NaasKnits og Daniela Johannsenova (Maschenkunst). I tilegg designer hun litt selv med konsentrasjon på fargerike barne tilbehør. Enchanted Forest Fibers tilbyr håndfarget garn fra cruelty free sources, strikkepakker, strikkeposer og masse små ting. Hennes sønn Niels som har egen garn merke Kid-Dyes by Niels skal også delta i festivalen i år.