Annas Angora

Folkets hus, plass 6

annasangora

Instagram

Facebook

Annas Angora er et enkeltpersonforetak drevet av meg, Vigdis Garder.  Jeg driver oppdrett av angorakaniner og selger garn produsert fra mine egne kaniner. Annas Angora er opptatt av å sikre dyrevelferd og å ha kunnskap om hvor råvarene kommer fra, så jeg bruker kun fiber fra mine egne kaniner i mitt garn. Jeg klipper alle kaninene selv med håndsaks. 
Til Stavanger skal jeg ha med meg flere ulike typer garn. Du vil finne garn i  100% angora, og også garn hvor angora er blandet med annen ull/fibre, som feks grå trønder sau, alpakka, mohair og silke.Mesteparten av garnet er maskinspunnet,  men jeg har også noen helt spesielle  bunter som er håndspunnet og noe som er plantefarget.For de som spinner selv, har jeg også med kardeflak i ulike blandinger.
Hilsen Vigdis