Ledsagerprogram

Nytt av året er at vi setter opp noen aktiviteter som egner seg godt for ledsagere som ikke er like glade i strikking og garn som festivaldeltagerne. Disse aktivitetene er selvsagt også åpne for våre festivaldeltagere.

Lørdag:

Lykkeland

Følg i Lykkelands fotspor gjennom gatene i Stavanger – bli med på en byvandring mellom fiksjon og virkelighet, se locations og få med deg noen av de spennende historiene fra det norske oljeeventyret. Inkluderer besøk på norsk oljemuseum.

Ølsmaking på Cardinal

Søndag:
Til fots i Stavanger

En byvandring er en glimrende måte å utforske Stavangers mange skjulte skatter på. 

Du trodde kanskje du allerede viste alt om Stavanger? Vi gleder oss til å gi den mange hyggelige overraskelser. 

Bli med oss på en slentrende vandring gjennom byens smug og gater og hør fortellinger fra en svunnen tid. 

Vi kommer tilbake med priser og tidspunkt