Jord Clothing

Clarion plass 20

Nettside: https://www.jordclothing.no/

Facebook: https://m.facebook.com/jordclothingno/

Instagram: https://www.instagram.com/jord.clothing/

Jord Clothing består av to idespirer som begge bærer navnet Frida. Da korona pandemien traff- ble de begge permittert fra jobb. Det var da de kom på at det hadde vært fint å gi folk noe kjekt å ta seg til- tross en hverdag relativt snudd på hodet. Damene bak Jord Clothing har siden mai 2020- lansert mange tidløse oppskrifter til barn. I den siste tiden kommer det også oppskrifter til voksne på løpende bånd. Starten av 2021- ble de lagt merke til av House of yarn- de så potseiale i merkevaren – å likte det de hadde fått til. Sammen med House of yarn fikk  Frida&Frida drømme oppgaven om å sette sammen en fargepalett etter egne ønske. Resultatet ble til  hele 22 nydelige rolige og reine farger, en palett der fargene fungerer på kryss og tvers av hverandre.NÅ er garnet endelig lanserings klart; Garnet valgte de og gi det koselige navnet WOOLLY. WOOLLY kommer i to forskjellige garn kvaliteter. Tynn og tykk merino. Woolly light har i tillegg en meget konkurranse dyktig løpelengde på hele 250m. Utviklingen av merkevaren Jord Clothing fortsetter- så det er ikke lenge før disse jentene snart kommer med strikketilbehør til det nydelige garnet sitt. 

På plass på standen vår: -Vi vil ta med det ny- lanserte  garnet vårt  som er Woolly og Woolly light.  ( tynn og tykk merino) – Strikkepinner- Oppskrifter i praktiske A5 format. – oppstrikket modeller

Vi ser fram til denne helga!