Charmis

Clarion plass 19

Charmis.no

Facebook

Instagram

Charmis eies og drives av Eva Bollerud Kvia. Charmis er en nettbutikk og har showrom, som har åpent etter avtale, på Nærbø på Jæren. Hos Charmis får du garn, garnpakker, strikkepinner og annet utstyr. Jeg tilbyr kvalitetsprodukter som du ikke finner alle andre steder

Dyrevelferd og miljøvern er i fokus hos Charmis. Du får derfor i all hovedsak produkter laget av naturlige råvarer, og varene er bearbeidet på mest mulig skånsom måte. Råvarene/ ullen kommer fra dyr som har blitt behandlet bra. Og i sammen med samarbeidspartnerne etterstrebes mest mulig miljøvennlige valg helt fra råvare til du mottar et ferdig produkt.  

På Stavanger Strikkefestival kommer jeg til å stille med med garntypene Varm og Rose-Alpakka i sin helhet, og et bredt utvalg av Mjuk og Pixie. Jeg kommer også til å ha med pinner, sett og annet utstyr fra ChiaoGoo.