Auksjon for Rosa Sløyfe – 2021

I 2019 organiserte Stavanger Strikk og Drikk en auksjon til inntekt for Rosa Sløyfe. Dette er en sak som ligger flere av våre medlemmer nær og vi ønsker å gjenta initiativet i 2021.

Rosa Sløyfe en er en årlig oktober-kampanje som fokuserer på brystkreft. For å gi de som ønsker å delta rikelig med tid, begynner vi allerede nå med å informere og motta auksjonsstrikk.

Vi oppfordrer herved medlemmer og andre håndarbeidsentusiaster til å bli med på strikkeauksjonen  for rosa sløyfe og dermed til å støtte Brystkreftforeningen og Kreftforeningens Rosa Sløyfe-aksjon.  Så få noe garn på pinnene og bli med! 

Fra nå og frem til 23 oktober tar i vi mot plagg eller andre strikke/hekle/håndarbeidsprodukter som kan auksjoneres bort til inntekt for årets Rosa Sløyfe-aksjon.   Vi legger disse løpende ut på instagram og facebook, der man også kan legge inn bud i kommentarfeltene. Kampanjen heter Rosa Sløyfe, men det er ikke slik at du må strikke i rosa for å være med.

Slik deltar du:

  • Du bestemmer selv hva du vil strikke, men det må være lov å auksjonere det bort til inntekt for Rosa Sløyfe.
  • Gi det til noen i styret i Stavanger Strikk og Drikk. Er du i tvil på hvor du finner oss, så kan vi kontaktes på mail eller messenger.
  • Hege/Else Grete/ Rigmor tar bilder og legger det ut på Facebook/Instagram med hashtaggene #auksjon4rosasløyfe #stavangerstrikkogdrikk #strikkforrosasløyfe2021, og oppfordrer budgivere til å legge inn sine bud i kommentarfeltet frem til 24 oktober.

Til høsten kan du også se på det mottatte strikket på Spødet, som har sagt ja til å stille ut for oss i år også. Auksjonen avsluttes 24 oktober på Stavanger Strikkefestival. Vi stiller ut alle mottatte produkter og tar i mot de siste budene. Alle mottatte produkter går til høystbydende og alle pengene går til Rosa Sløyfe.  Der budvinner må motta produktet i posten, ber vi dem selv om å dekke porto slik forsendelsen ikke spiser av midlene til brystkreftforskning.

Vi gjorde bra i 2019, og vil gjøre det enda bedre i 2021! 
Så hjelp oss med å spre ordet – og etterhvert de innkomne auksjonssakene!