Stavanger Strikkefestival er digital i år

Med tiden vi står i og med ønske om å ikke bidra til økt smitte har vi valgt å gjøre strikkefestivalen digital.

Samme tidspunkt – 23.-25.10.2020, men hjemme i egen stue.

Det blir digital markedsplass på Instagram, digitale kurs sendt live på Zoom og digital strikkekafé bare for å nevne noe.Det beste nå er at det har åpnet muligheter vi bare kunne drømme om på kursfronten.Det aller viktigste du som deltaker gjør i år er å følge oss på Instagram, Facebook og evt mailinglista til www.stavangerstrikkefestival.no for å få oppdatert informasjon

Festivalen har sin egen nettside i år, på den finner du informasjon om instruktører, hvor du får kjøpt billetter, hvilke foredrag som finnes, en egen side om spørsmål og svar/hvordan ting gjøres og ikke minst – du finner informasjon om festivalkonkurransen (sjal)

Informasjon om markedsplassen fylles ut så fort vi har informasjonen vi trenger.

Dette er nytt for de fleste, så ikke brenn inne med spørsmål! Du når arrangementskomiteen på Instagram, Facebook og epost (stavangerstrikkefestival@gmail.com).

Arrangementskomiteen svarer i løpet av kort tid!