Skal vi lage et strikkehefte sammen?

Stavanger strikk og drikk, har som de aller fleste organisasjoner måttet avlyse planlagte arrangement, inntil videre. Dette er selvsagt trist, da vi liker å treffes med strikketøyet både her og der. Men – ikke så galt at det ikke er godt for noe. Nå har vi litt mer tid – faktisk har vi så god tid, at vi planlegger å lage et lite strikkehefte med oppskrifter, tips og ideer, fra våre medlemmer.

Fra den gang vi lagde kalender
Snurrelue- fra kalenderen vi en gang lagde

Så har du laget et strikkedesign du har laget helt på egenhånd? (Votter, skjerf, lue, sjal, vest, genser, kjole, tigths, sokker, labber, tøfler, pulsvarmere, tepper, kluter, eggevarmere, leker eller annet), som du ønsker å dele med resten av våre medlemmer? Klarer du å skrive ned fremgangsmåte/oppskrift? Garntype? Strikkefasthet? Ta et bilde og sende oss?

Har du en favoritteknikk du benytter mye? Kan du illustrere/forklare den?Vise eksempler på bruk?

Kan du illustrere hvordan du reparerer strikkede plagg? Steg for steg?

Har du din egen drikkeoppskrift? Varm eller kald? Med eller uten alkohol du vil dele? Ingredienser, fremgangsmåte, bilde.

Hvis du har gode ideer til annet innhold – bare kom med det. Dette skal vise hva våre medlemmer kan gjøre, det skal inspirere de andre medlemmene her.

Flott! Da skal vi – i samarbeide med dere, få laget et flott inspirasjonshefte til minne om våren 2020, da mange var i karantene, hjemmekontor, selvisolasjon.

Vi må ha bidragene senest 30.6.2020, med en enkel beskrivelse. Så plukker vi ut bidrag som til sammen gjør dette til et supert hefte og jobber videre med de aktuelle bidragsyterne. Dere kan sende inn bidragene fortløpende til stavangerstrikkogdrikk@gmail.com.

Dersom du er flink fotograf og vil bidra med gode foto til sluttproduktet, er det bare å ta kontakt.

Er du en kløpper på å redigere/lage lekre layouts? Lage illustrasjoner/tegninger til oppskrifter? Vi tar gjerne i mot hjelp.
Foto/redaksjonsfrivillige kan kontakte Stavangerstrikkogdrikk@gmail.com fortløpende.