Strikkekonkurranse: Stavangerskjørtet

Bli med og strikk #Stavangerskjørtet! Dette er et prosjekt det du strikker etter din egen livvidde. Bruk et garn du liker og pinner som passer til. Fordi du strikker uten forhåndsbestemte mål, kan du bruke strikkefastheten du selv trives med. Er det vanskelig å komme igang?  Kom til  et av våre strikketreff og få hjelp!

Først var det Stavangerlua. Så kom Stavangerskjerfet, Stavangervottene, og i fjor var det budbringeren (strikkeveskekonkurranse)! Alle disse ble designet for oss, og ble til en konkurranse til strikkefestivalen vår.  Og i år er det Stavangerskjørtet sin tur.

Om skjørtet.
Den danske strikkedesigneren Bente Geil har designet til det oss. Dette er et artig skjørt som du kan strikke i garnet og med pinnetykkelsen du selv foretrekker.  Oppskiften er tilgjengelig for alle (klikk pp lenken), men det er visse regler for selve konkurransen.

Tusen takk til Christine Dam Bendiksen  fra God Som Ull og Monica Haga for oversettelse til norsk.

Konkurranseregler
1. For å være med i konkurransen må skjørtet være ferdig strikket og befinne seg på Clarion Hotell Stavanger 18.oktober,  kl 17:00.

  1. Strikk skjørtet i det garnet du liker, med den pinnetykkelsen du liker, og bruk gjerne egne farger/strukturer/mønstre.
  2. Gjør egne tilpasninger på de deler av skjørtet du ønsker, men vi må kunne gjenkjenne det som Stavangerskjørtet.

Fint om du vil dele bilder av skjørtet DITT – når du er ferdig og mens du strikker!  #stavangerskjørtet #strikkekonkurranse2019 #stavangerstrikkefestival

Vi gleder oss til å se deg og skjørtet ditt på Stavanger Strikkefestival i oktober!