Stavanger Strikk og Drikk – Facebookgruppe stenges ned

Hei alle sammen
fra og med 1 mai 2019 stenges facebookgruppen «Stavanger Strikk og Drikk». Istedenfor vil informasjon om foreningen og kommende arrangementer bli delt på følgende side: https://www.facebook.com/strikkogdrikk/

Vi oppfordrer alle  som ønsker informasjon fra oss på facebook til å følge denne siden. Det er også mulig å abonnere på hjemmesiden og få oppdateringer rett i innboksen.  Gå da til https://strikkogdrikk.org/  og se i margen på høyre side – der er det en  abonnement-boks som kan fylles ut.

Hvorfor gjør vi dette?

  • Facebookgruppen er ikke den offisielle kommunikasjonskanalen til Stavanger strikk og drikk, og har begrenset med aktivitet.
  •  Ved å følge nevnte side, vil dere få samme informasjon, men styret vil bruke mindre tid på å luke ut spam og falske profiler.
  •  Det kan være forvirrende med både en gruppe og en side, det skaper dobbelt-posting og øker risikoen for feilinformasjon om det skulle skje endringer i et arrangement fordi vi da må inn flere steder og oppdatere.

Men jeg er veldig glad i facebookgruppen?

  • Det er mange strikkerelaterte grupper på facebook.
  • Det er mulig å opprette en ny gruppe for Stavanger og omegn, men uten at Strikk og Drikk som forening skal administrere den. Meld deg frivillig til å administere,  så skal vi hjelpe deg i gang.