Siri Reimers

Siri jobber i Kartverket på dagtid og hekler/strikker på fritiden.  Hun kommer fra en flittig familie hvor håndarbeid blir holdt i hevd og hendene sjelden ligger i ro. Strikkeoppskrifter anses som veiledende og hun liker aller helst å designe egne klær. Men hun strikker gjerne etter en oppskrift når det blir ytret ønske fra familie og venner.

For et noen år siden tok hun opp heklenålen for å få bukt med en del arvet restegarn og oppdaget at hekletepper er en moro måte å bli kvitt det på. Så restegarnet ++ har blitt til en del tepper og gitt anledning til mye lek med farger. For å ikke bli helt ‘teppedame’ gis det meste vekk som gaver, gevinst, eller selges til høystbydende til god sak.

I 2018 kommer igjen hennes populære workshop i hekling av oldemorsruter og i tillegg holder hun et kurs med Oldemorsruter  for viderekommende.