Vinnere av konkurrranser i løpet av strikkehelgen

Vi hadde en del konkurranser i løpet av strikkehelgen. Sandnes Garn stilte med fine premier. Og vi var heldige at Geir Arnesen tok disse bildene til oss og lar oss få bruke dem.

Første konkurranse som ble kåret var Stavangervotten.  Fredag 20.10 litt over klokken 17:00 ble 10 votter vist frem på den røde løper, og en av hver lagt på bordet foran dommerne. Etter å ha studert vottene nøy kom en jury bestående av en ansatt fra hotellet, Tove Fevang, og Kitty Vestbø fra Stavanger strikk og drikk frem til en vinner.  Og gjett hva- det var samme dame som vant Stavangersjalet i 2016. Anne Lena Sjølyst som stakk av med seieren.  Etterfulgt av  Ingunn Litangen (andre plass) og Irene Kristiansen (tredje).

Anne Lena Sjølyst, vinneren av «Stavangervotten» og Tove Fevang.

Lørdag var det hurtigstrikkekonkurranse. Der stakk Ann Karin Viksund av med seieren.

Søndag ble vinner av fotokonkurransen «Dette kaller jeg strikking» kåret.  Juryen bestod av Geir Arnesen og Tone Edvardsen. Vinner var Marianne Slåtten Mikkelsen med et nydelig bilde av lille Rikke som strikker.

På andre plass fulgte Anja P Smith med bildet av en nydelig lilla kåpe og med Gro Vibeke Najem a.k.a Vibbedille  med bildet av fargerikt strikkeskjerf. Kanskje du blir med på fotokonkurranse neste år?

Anja P Smith, Rikke og Marianne Slåtten Mikkelsen

Kreativitetskonkurranse hadde vi også. Deltagerne fikk utlevert materiell og konkurranseregler, og måtte levere inn et bidrag til søndag kl 13:00.

Jammen var det en gjenganger som stakk av med seieren. Anne Lena Sjølyst vant, etterfulgt av Maja Dreyer Johannesen på andre plass.  Så hadde vi en delt tredjeplass mellom Siri Reimers og Lillian Jacobsen. Jury her var Ellen Heber, Kitty Vestbø og Vithard Villumsen.