Ina Grayston Isachsen (foredragsholder), Spødet

“Når jeg begynte å strikke husker jeg ikke. Det var en selvsagt ting spesielt i min mors familie som levde av å jobbe med garn i flere generasjoner. Stadig nye teknikker og rare kreasjoner kom til gjennom årene, og så var det jo søm av lappejakker og hekling av brikker og broderi og alt det andre som kom dettende ned i hodet og man bare måtte finne ut av. Det har alltid bare vært kos ved siden av andre jobber som radiojournalist og innenfor HMS og administrasjon i oljebransjen. Men det siste året har jeg fått oppleve hvor uendelig kjekt det er å jobbe med på heltid og her håper jeg å bli gammel.”

Spødet skal være stedet for de som vil prøve noe nytt og trenger godt utstyr og noen gode ideer innimellom til å lage dine helt spesielle ting. Ina Grayston Isachsen kommer til strikkehelgen og vil holde foredag om å rive seg løs fra oppskrifter og prøve sine egne ting.