Strikkehelgen – salgsutstilling

I år – som tidligere år – kommer det til å være en salgsutstilling på strikkehelgen. Her er en oversikt over slagsbodene:

2jinter lager ullkjoler av gamle strikkeklær. Kom og se!

Elisabeth Michaelsen : Selger poser og mapper til strikketøy.

GA strikkedesign : Selger Kaunigarn og oppskrifter av eget design. Selger egne strikkebøker og garnpakker.

God som ull : God som Ull er en liten Stavanger-basert nettbutikk med fokus på glade farger, bærekraft og strikkeglede. Jeg tilbyr garn som ikke er helt vanlige i norske garnbutikker, og har også mange spennede hefter, blader og bøker med oppskrifter. Kom innom for en strikkeprat eller bare for å få inspirasjon!

Kremmerloftet : Selger 3 typer drops garn og strikkepakker. Selger også utskiftbare pinnesett og Seeme, som refleksgarn og knapper. Forhåndsbestillinger for garn kan sendes til janne@kremmerloftet.no merket med «taes med til strikk og drikk».

Lundegård Alpakka : Selger helnorsk alpakkagarn i 100% alpakka økologisk spunnet av fibre fra sine lykkelige dyr. Selger også noen strikkepakker med egne mønstre i tillegg til råfiber og ferdigkardet fiber for håndspinning. På lørdagen har hun med meg Sigrid Skeiseide som vil vise spinning av alpakkafiber med håndtein.

Maskepigen : Selger håndfarget garn og garn fra West Yorkshire Spinners. Tar også med seg litt sakser, maskemarkører og slikt.

Mohaira : Selger mohairgarn fra fjernt og nær – fra Sør-Afrika og Dale. Selger også hjertegarn, superwash 100% ull fra Hillesvåg.

Nøstebarn : Selger garn i ubehandlet og økologisk ull til baby, barn og voksne.

Norli selger strikke- og håndarbeidsbøker.

Pinnsvin Design:  Pinnsvin Design – en 17 år gammel nettbutikk med utsalg i Bergen – som fører mange kvalitetsgarn som cashmere og andre spennende animalske garnprodukter som kamel, vaskebjørn, mink, vannhjort, silke, yak m.m. Pinnsvin Design tilbyr 10% rabatt på alle ordinære varer om noen ønsker å bestille på forhånd – og  tar da med oss disse ordrene til Stavanger. Bestill på vanlig måte i nettbutikken, men velg ”Leveres Strikkehelg Stavanger”  for å fraktfri ordre, og bruk gavekortkoden: STAV17 for å få 10% rabatt på ordinære varer.

Projo : Selger Wollmeise, Cascade garn og Opal garn, samt litt utvalg av Schoppel Wolle, Malabrigo, etc.

Sandnes Garn: har med seg ferdig pakkede plagg, kofteboken og litt fritidsgarn for de som vil begynne å strikke votter.

Sjølingstad Uldvarefabrikk (Vest-Agder-Museet)- Kommer med norsk ullgarn produsert på deres gamle maskiner. Selges ingen andre plasser enn i museet.

Tante Roar : Selger Ullcentrum Øland, Jarbo, Manos og mye tilbehør.

Ullrommet : Selger håndspunnet og håndfarget garn i flere kvaliteter.