I år – som tidligere år – kommer det til å være en salgsutstilling på strikkehelgen. Her er en oversikt over slagsbodene:

2jinter 

Birthe Sahl : Selger nydelige keramikk knapper.

Elisabeth Michaelsen : Selger poser og mapper til strikketøy.

GA strikkedesign : Selger Kaunigarn og oppskrifter av eget design. Selger egne strikkebøker og garnpakker.

Garn å di : Selger Sandnes garn

God som ull : God som Ull er en liten Stavanger-basert nettbutikk med fokus på glade farger, bærekraft og strikkeglede. Jeg tilbyr garn som ikke er helt vanlige i norske garnbutikker, og har også mange spennede hefter, blader og bøker med oppskrifter. Kom innom for en strikkeprat eller bare for å få inspirasjon!

Kremmerloftet : Selger 3 typer drops garn og strikkepakker. Selger også utskiftbare pinnesett og Seeme, som refleksgarn og knapper. Forhåndsbestillinger for garn kan sendes til janne@kremmerloftet.no merket med «taes med til strikk og drikk».

Lundegård Alpakka : Selger helnorsk alpakkagarn i 100% alpakka økologisk spunnet av fibre fra sine lykkelige dyr. Selger også noen strikkepakker med egne mønstre i tillegg til råfiber og ferdigkardet fiber for håndspinning. På lørdagen har hun med meg Sigrid Skeiseide som vil vise spinning av alpakkafiber med håndtein.

Madam Munch : Selger strikkekits til mønstersjal, trøyer, bluser, tørkler mm. Hun har også med garn: lammeull (tynn), Agnes lammeull (kraftigere), mohair tweed, baby alpakka og mer.

Maskepigen : Selger håndfarget garn og garn fra West Yorkshire Spinners. Tar også med seg litt sakser, maskemarkører og slikt.

Mohaira : Selger mohairgarn fra fjernt og nær – fra Sør-Afrika og Dale. Selger også hjertegarn, superwash 100% ull fra Hillesvåg.

Nøstebarn : Selger garn i ubehandlet og økologisk ull til baby, barn og voksne.

Projo : Selger Cascade garn og Opal garn, samt litt utvalg av Schoppel Wolle, Malabrigo, etc.

Tante Roar : Selger Ullcentrum Øland, Jarbo, Manos og mye tilbehør.

Ullrommet : Selger håndspunnet og håndfarget garn i flere kvaliteter.