Nyheter

Infoskriv om strikkehelgen – kan du hjelpe med å spre ordet?

Skal du på strikkehelgen?
Kjenner du noen som bør vite om den ?
Eller: kanskje skal du innom et sted der det hadde vært fint å ha informasjon om strikkehelgen og kan legge igjen noen infoskriv?

Vi har laget plakater og løpesedler for å markedsføre strikkehelgen og ber våre medlemmer om hjelp til å spre ordet.  Skal du innom et sted der du kan henge opp en plakat eller et sted det er nyttig å legge igjen noen infoskriv? Kanskje treffer du noen som strikke på toget. Eller kanskje finner du den kjekke garnbutikken på stedet du ikke visste om på forhånd?

Jeg kan ta med infoskriv og plakater på Cardinal på onsdag – men spør på forhånd om det  er noen som vil ta med seg noen skriv og/eller plakater på sommerferie.  I såfall – send meg gjerne et nyss om ca hvor mange og jeg skal ta med.

Håper å se dere på onsdag!

3 Comments

 1. Elisabeth Antone Olsen

  Jeg ønsker 10-20 eksemplarer av infoskrivet om strikkehelg.

  Med vennlig hilsen

  • Rigmor

   Hei, fikk du disse på onsdag?

   • Elisabeth Antone Olsen

    Nei, kunne jeg hente de – så kan jeg få de opp i nærområdet mitt Har du mulighet og til å sende en fil til min mailadresse, så kan jeg maile til mulige interesserte? Når passer det å få de – jeg bor på Storhaug.

Comments are Closed

Theme based on "Rowling" by Anders Norén