Stavangervotten 2017

Først var det lue.  Så var det skjerf.  I år det er votter: Sandnes Garn designet tovet votter til StrikkehelgStavanger 2017.  Last  ned oppskriften til Stavangervotten , og ta med deg vottene dine til strikkehelgen!

Ønsker du å delta i konkurransen om de fineste vottene, må vottene være ferdig før StrikkehelgStavanger begynner 20.oktober. Vinneren kåres i Stavanger fredag 21.10. ca kl 17:00 Konkurransen er delt inn i to grupper. Du kan delta i begge gruppene eller bare i en.

Gruppe 1
Dette gjelder dem som er i Stavanger og har vottene med på strikkehelgen. Vi skal ha en catwalk der vottene vises frem. Du får startnummer, og en tur på den røde løperen, foran en jury som ser på vottene dine. De som ønsker å delta i konkurransen i Stavanger – møter opp på Clarion hotell kl 16:30 med vottene.

Gruppe 2
De som ikke er i Stavanger den helga kan vise fram de ferdige vottene i sosiale medier: Twitter, Instagram, på facebook-gruppa Stavanger Strikk og drikk og benytte emneknaggene #stavangervotten og #strikkehelgstavanger og om ønskelig #covfefe så det er mulig å finne dem.  Siste dato for å vise den fram og være med i konkurransen er dagen før treffet i Stavanger begynner, 19.oktober 2017.  Husk – ingen emneknagg? Vel, da kan vi ikke finne den og da er du heller ikke med i konkurransen. Er du usikker på om vi har fått vottene ditt med oss, kan du melde fra på facebooksiden til stavanger strikk og drikk.

Regler:
a) Må du følge mønsteret? Vottene må være gjenkjennelig på en eller annen måte, men hvis du ønsker å legge til andre ting, kanskje noe som er spesielt for Stavanger, eller deg, er du hjertelig velkommen til å bruke fantasien.
b) Strikker du vottene og viser den fram i sosiale medier er emnetaggene #strikkehelgstavanger,  #stavangervotten, #covfefe.
c) Se fristene som er gitt! 16.30 på biblioteket, fredag 20.10.2017. Sosiale medier innen 19.oktober 2017.
Lykke til! Vi gleder oss til å se alle vottene!