Ønsker du å stille ut på salgsutstillingen?

Stavanger Strikk og Drikk gjentar vår store suksess med strikkefestival 20.-22. oktober 2017.  I 2016 var det over 300 personer som deltok på workshops hos oss. I tillegg var det mange som deltok på strikkekafe, foredrag og besøkte butikkene (som ikke betalte og vi dermed ikke har oversikt over).

I fjor var det jevn strøm til butikkområdet og butikkene var godt fornøyde. Vi har I år samlet mesteparten av arrangementet på et sted, så håper på enda lettere tilgang til butikkområdene. I år skal vi ha ca. 40 workshops og foredrag fordelt på fredag, lørdag og søndag, i tillegg til strikkekafe og utstilling av kofter. Flesteparten av aktivitetene vil bli samlet på Clarion Hotel Stavanger; salgsutstillingen vil også være her.

Vi har forholdsvis god plass, men det vil være prinsippet “første kvinne til mølla” ved tildeling av standplass.

Litt praktisk informasjon: 

  • Hvert enkelt stand blir på ca. 9m2 og vil koste kr 750,- pluss en gevinst til lotteriet (til minimum kr 250,-) for både lørdag og søndag.
  • Kart over standplass vil bli sendt den enkelte butikk I begynnelsen av oktober.
  • Mulighet for større stand kan kjøpes dersom det er plass til dette.
  • Åpningstidene for strikkefestivalens butikkområde og strikkekafe blir lørdag kl 9-17 og søndag kl 10-15.
  • Butikkene kan rigge på fredag kveld (klokkeslett kommer).

Clarion har kommet med tilbud på hotellrom som ligger på nettsidende våre. Vi forventer dermed at mange deltagere vil benytte seg av dette tilbudet og da ha lettere tilgang til salgsområde.

Vil du ha standplass?

Vi håper du har lyst å stille med din butikk på denne store strikkebegivenheten.
Påmelding innen 1. juli til catharina1990@gmail.com. Inkluder en beskrivelse av hva du vil selge I påmeldingen og link til websiden (slik at vi får lagt det ut på våre nettsider).
Eventuelle spørsmål kan og rettes til same mailadresse. For mer informasjon kan du gå inn på http://strikkogdrikk.org/strikkehelg-2017/

Vennlig hilsen for Stavanger Strikk og Drikk

Catharina Lindanger