Geir Arnesen

Geir Arnesen, er opprinnelig fra Stavanger og er forhenværende pressefotograf i Aftenposten. Nå jobber han som programmerer i Schibsted Tech Norge med utvikling og drift av nettstedene www.aftenposten.no, www.bt.no, www.aftenbladet.no og www.fvn.no.

Fotografering er den store lidenskapen. I dag jobber han med å fotografere til mange av Tove Fevangs bøker, samt til ukepresse og magasiner. Han er premiert i flere nasjonale og internasjonale fotokonkurranser. Leder av Asker og Bærum fotoklubb.

Noen av bildene finner du på hans nettsted http://www.geirarnesen.no/

Dette er første året Geir blir med på Strikkehelg Stavanger. Han skal holde to kurs i fotografering av strikk –  fotgrafering av strikk inne og fotografering av strikk ute, for de som er interessert i både strikking og foto.